header-mobile-logo
Language

Čokolada Origin

Groupage cioccolati d origine per professionisti

Stalna potraga za najfinijim sirovinama dovela je do toga da smo se odlučili na kakao zrna vrhunske kvalitete s uistinu jedinstvenih lokacija Gane i Madagaskara. To su teritorije koje su uvijek bile posvećene uzgoju kakaa zahvaljujući savršenoj kombinaciji ekoloških karakteristika kao što su sastav tla, geografsko područje i klima. Pažljiv odabir regija s najboljim plantažama i sortama kakaa, u kombinaciji s preradom zrna u skladu s najnaprednijim tehnologijama koje su do danas istražene, tajna je dobivanja ekskluzivne i visoko cijenjene čokolade s iznenađujućim aromatičnim profilima. Savršeno za sve kreacije u kojima treba pojačati esenciju čokolade autentičnog, punog, odlučnog i neobičnog okusa.

Groupage cioccolati d origine per professionisti
Klasični asortiman
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti
Ariba Dischi Fondenti 50%

Kakao 50 % 30/32 mm Tečnost: 2/5 Intenzitet okusa: 3/5

Idi na proizvod >>
Klasični asortiman
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba latte  per cioccolatieri professionisti
Ariba Dischi Latte

Kakao 29,5 % Mlijeko 22 % 32/34 mm Tečnost: 2,5/5 Intenzitet okusa: 3,5/5

Idi na proizvod >>
Klasični asortiman
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba bianco 72% per cioccolatieri professionisti
Ariba Dischi Bianchi

Mlijeko 22 % 36/38 mm Tečnost: 4/5 Intenzitet okusa: 4/5

Idi na proizvod >>
Klasični asortiman
Ariba Copertura Gelateria

Kakao 60 % 43/45 mm

Idi na proizvod >>
Čokolada Origin
sacchetto di cioccolato in dischi monorigine watacao per cioccolatieri professionisti
Watacao

U Gani, kao i u mnogim drugim afričkim zemljama, voda se smatra majkom, zbog čega je Mami Wata, božica vode,…

Idi na proizvod >>
Čokolada Origin
sacchetto di
Faracao

Mitologija Madagaskara prepuna je priča i legendi. Među mnogim božanstvima je i Faravari, božica vode. Voda je temeljni element za…

Idi na proizvod >>